Háztartási műanyag edényárúk

 
A műanyagok kőolajszármazékokbol készülnek. Könnyen és gyorsan 
előállíthatóak. A kémiai szálképzés miatt nagyon sokfélék lehetnek
sokféle tulajdonsággal rendelkeznek.
 Alacsony olvadáspontúak.
Vannak könnyen lebomlók +amelyek környezetre nincsenek rossz hatással.
Csoportosítás:
1.Tárolóedények: -étkező étel hordók, -hűtőben tárolt árúkhoz ételekhez fedeles dobozok,
-szerszámosláda, -fűszertartó, -kávétartó
2.Étkezőkészlet: -tányérok, -poharak, villák, -kanalak, -ivópoharak ....fogmosópohár
....
 
Korszerű eszközökhöz követelmény: 1.A terméket élelmiszert szerszámokat megfelelően
zárja az élelmiszernél is és frissesség megörzés fontos. 2.Vákuum lérehozása az edényben
levegővel nem érintkezik a zöldség gyümölcs és a készétel. 3.Jó alapanyagbol készüljön
a műanyag edény ne legyen egészségre káros ami kioldódhatna belőle és
betegséget okoz. 4.Hosszú élettertam. 5.Esztétikus legyen a kiszerelése
6. könnyen tisztítható legyen 7.könnyen beszerezhető, ha kell még belőle.
 
 
Eladótéri elhelyezés: 1. A tisztálkodási szerekhez lehet tenni fogmosópoharat is
és egyben is ellehet vele adni.
2. Közel legyen az élelmiszerekhez a műanyag edény árú, hogy a vevő az étel
tárolására is gondoljon, ne csak az élelmiszer megvásárlására.
3.Fa és fémedényekhez is lehet tenni, mert ugyanúgy élelmiszerhez gyártották...
4.A fémedények legyenek alul és középen a fa majd a a műanyag, mert onnan
könnyebb levenni...és könnyű...
5.Látható legyen az ár ne legyen elrejtve, megfelelő cimkézés meglegyen.
 
 
Használati útmutató: -mivel lehet mosni tisztítani, -mosható e-mosógatógépbe?
-használhatunk-e hozzá súrolószert? -Hol tároljuk? -Vegyszerek közelébe 
festékek közelébe ne tároljuk, -magas hő ne érje, mert megolvad.
-mikroba tehető-e ?